lördag 7 januari 2012

Det blir aldrig som man tänker!

Det började bra med en mysig torsdagkväll! kinaresturang, hyra film och köpa godis! Därefter så gick de snett!
Patrik har varit sängliggandes sedan torsdag kväll! Varit inne på akuten och vänt! och lär få åka tillbaka dit imorgon bitti!
Till en början trodde han migrän , men sprutan som normalt sett hjälper efter några timmar hjälpte inte alls! Han är så yr så han kan inte ens röra huvudet i sängen utan att hela världen snurrar för honom. Efter besöket på akuten igår kväll, en massa undersökningar och tester, liggandes på en hård brists i åtta timmar skickades han hem. Kl 01.00 inatt kom de inrullandes med honom i lägenheten!! De trodde det var migrän och vi hoppades på en piggare Patrik idag. Men nu har det gått ytterligare 24 timmar snart och det har inte vänt!
Imorgon bitti ringer jag sjukvårdstransport igen och nu får de FAN behålla honom tills de kan hjälpa honom! Igår fick han köras hem enbart pga brist på sängplatser! och först ville de att han skulle åka taxi hem!! han kan inte ens sitta upp i sängen! kostar mer med liggande transport!! tur både jag och svärfar var där och såg till att det blev en liggande transport hem! färden till akuten var hemsk för honom hängandes halvvägs ur en rullstol.
Nu ska försöka få en natts sömn så jag kan fixa allt imorgon, Patrik, barnen, hunden..... håll tummarna att det vänder snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar